Dozivljavam Palestinu kao drvo zivota Adama i Have koje je zmija podvrgla svom ropstvu kad ih je nagovarala na plod recenog stabla.

Citam dojam u sljedecem ispisu o djeci Palestine i ne mogu izbjeci misli koja receni dojam respektira:

“Za mene više ne postoji nacizam i fašizam i razni -izmi u konkretnom slučaju: Riječ je o satanizmu, orgijanju unutar Kulta smrti. Što se mene tiče, upravo to je bio i Treći rajh.
Grobnica za djecu, gotovo ritualno se svakodnevno puštaju rijeke krvi onih što teško da ijednog grijeha imaju.”

“- Svaki studio je kupljen i plaćen krvlju nevine dece. Krv beba je toliko popularna u Holivudu da praktično funkcioniše kao posebna valuta. Holivudska elita je neprijatelj čovečanstva, prešavši svaki božji tabu poznat čoveku, uključujući svetost dece. Dečja krv je za njih berba – otkrio je Gibson.

* Kabala je mračni svet tajnih društava, vladara iz senke koji okupljaju milijardere, šefove država, kraljevske porodice, delove Vatikana, kojima su zajednički satanizam, pedofilija i likvidacija svih koji im se nađu na putu.”<<

Otac Angeline Jolie (Jon Voight)je u fokusu spoznaja Gibson-a a glede Palestinske zrtve pise kao sto je u sljedecem citatu”

>>”

U opisu videa napisao je “istina i laž” sugerišući da upravo njegova kćerka širi laži te je u nastavku poručio: “Ovdje se radi o uništavanju historije Božije zemlje – Svete zemlje – zemlje Jevreja. Ovo je pravda za Božiju djecu svete zemlje”.

Glumac je također osudio Hamasov teroristički napad kazavši: “Izrael je napadnut neljudskim terorom nad nedužnim bebama, majkama, očevima, bakama i djedovima. Ove životinje žele zbrisati Jevreje, kršćane”.”<<

Fragmenti nauke o krvi iz ploda Adama i Have nastalim iz stabla zivota:

“Tijekom fetalnog razvoja mijenja se mjesto stvaranja krvnih stanica. Veći dio trudnoće krvotvorne matične stanice (KMS) nalaze se u jetri dok se pred kraj trudnoće putem krvi sele u koštanu srž gdje se usađuju i ostaju cijeli život. Ovo kretanje KMS-a iz jetre u koštanu srž traje još nekoliko dana nakon poroda. Zbog toga se pri rođenju djeteta u krvi koja se nalazi u pupčanoj vrpci i posteljici može naći veliki broj KMS. Iz tih stanica mogu se razviti sve vrste stanica krvi i imunosnog sustava.

Najmlađe su stanice embrionalne matične stanice, koje mogu dati svaku stanicu našeg tijela. Može ih se dobiti samo iz fetusa te ih se zbog etičkih prijepora ne primjenjuje u liječenju.(…)”<<

P>S-Jeste li znali:

“Nakon svrgavanja, Faruk je pobjegao iz Egipta brodom. Smjestio se u Monako, a zatim u Rim. Upravo je u Rimu i umro, u 46. godini života. Egiptom je vladao 16 godina, a u izgnanstvu je proveo posljednjih 13 godina života”

https://www.slobodna-bosna.ba/vijest/325682/narodu_ulijevao_strah_u_kosti_kralj_faruk_ustolichen_je_sa_samo_16_godina_svojim_potezima_razbjesnio_je_naciju_a_nakon_abdikacije_pobjegao_je_u_grad_grijeha.html

Povodom moje ocevidnosti prilazem fotku koja ne treba nikakovu aegumentaciju

Komentariši