“Obrni, okreni nema pravom srpskom patrioti mirnog sna.”(Srdjan Puhalo)

Naslov je umni vapaj Srdjan Puhalo za vaskrsenjem zastitnika “nebeskog naroda”..Razumije Puhalo sklop ljudskog UM-a gdje bi trebala stolovati savjest kao faktor ljudskog mira.

Ako se Golda Meir MORA cuti da bi postojao respekt medju ljudima onda se njena suprotnost u vidu ovog “analiticara” sa videa NE TREBA Bosnom na zvona davati.Otrov je to cija logika,logika otrova,ne moze razumjeti posljedice svog djelovanja izuzev intuicije-inercije da svom otrovnom kodu udovolji.

“analiticar” obrazuje one koji ga slusaju sa postulatom:

1-govorite svojom strukom a ne svojim dojmom.

Savjetuje “strucno” a radi sve suprutno.Nije problem u tome sto covjek treba imati svoje misljenje ,misljenje kao interpretaciju dojma,dok naucno djeluje i sto je u suprotnosti sa savjetom “analiticara” .Problem je sto govornik interpretira struku sa dojmom koji je izvan bilo kakve LJUDSKE,logike bez koje NEMA nauke.

p.s.Ako FACE TV daje prostora u svojim emisijama ratnim zlocincima(Abdic,”OBRVAN-Momcilo Krajisnik” itd) to treba da znate da takvo slobodno misljenje ima istinski otrov za COVJEKA …bosanskog covjeka i dunjaluckog covjeka koji je vlasnik ljudske empatije kroz razumijevanje.

Komentariši